אני אוהבת להקביל את זה לסושי. 

כשצופים במישהו מכין רול, אפשר לראות איך הקצוות שלו (של הרול, לא של מי שמכין) הן דרדלה לא אסוף.

רק אחרי שחותכים את הקצוות נשארים עם הדבר האמיתי - חתיכת סושי יפיפייה וראויה לאכילה.

ככה גם עם הסצנה שלכםן - תורידו כמה שאפשר מההתחלה. תורידו כמה שאפשר מהסוף ותישארו עם האמצע - חוויה מזוקקת וראויה לצפייה שמשאירה את הקהל רעב לעוד.

בתיאבון.



איך לכתוב תסריט טוב?

מזמינה אותך ללכת איתי צעד אחר צעד בכתיבת והגשת התסריט שלך

קורס תסריטאות אונליין

 

ללמוד לכתוב תסריט וליהנות מהדרך
סדנאות תסריטאות עם דניאלה דורון